Dom > O nama

Xi'an Dongxu Meters Instruments Co, LTD osnovana je 2000 godine, smještena u inXi'an-u, Shaanxi, koja je poznata po CNG / LPG proizvodima za pretvorbu. Usredotočeni smo na proizvodnju CNG / LPG manometra / tlaka ulja / manometra . s obzirom da su cng / lpg tlačni mjerači naši glavni proizvodi snage, to je rezultat odgovarajuće pažnje i resursa koji se pridaju istraživanju i razvoju. Imamo stručne timove za istraživanje i razvoj i proizvodnju koji su podvrgnuti vrlo strogom sustavu kontrole kvalitete. Ovi napori koji ulažemo omogućavaju nam proizvodnju perspektivnih proizvoda čiju su kvalitetu prepoznali i lokalni i inozemni kupci. Suočavajući se s više mogućnosti i izazova, nastavit ćemo s inovacijama i napretkom kako bismo svim našim kupcima pružili bolje proizvode i korisničke usluge.

1

Izrađeni od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete, s korozijom i visokim temperaturama te s karakteristikama visokog opterećenja. Pogodno za mjerenje naftne kemijske industrije. Također se može koristiti za mjerenje tlaka za bilo koji komad opreme koji se puni amonijakom zbog svoje intenzivne konstrukcije.

111


Naše usluge

1.Pružite visokokvalitetne i brze usluge svim klijentima
2. Detaljne informacije, konkretan model i cijena proizvoda bit će vam brzo dostavljeni nakon vašeg upita.
3. Dobra kvaliteta osigurana je naprednom proizvodnom tehnologijom. A sve će proizvode provjeriti naš menadžer za kontrolu kvalitete.
4. Posjedujemo specijalizirani tim inženjera s sofisticiranim znanjem i profesionalnim vještinama koji se bave uslugama pretprodaje i nakon prodaje.
5,24 sati tehnička podrška putem e-maila

2

Kontaktirajte nas

Xi'an Dongxu Mjerači Instruments Co, LTD

Tel: + 86-13759992125

Mail: norah@cngpressuregauge.com